Fysiotherapie Kollum-Grijpskerk doet weer mee

Sportmedische begeleiding door Fysiotherapie Kollum-Grijpskerk rondom de Kollumerkatloop

Voor de deelnemers aan de Kollumerkatloop nemen de fysiotherapeuten van Fysiotherapie Kollum-Grijpskerk ook dit jaar weer de sportmedische begeleiding ter voorbereiding op de kollumerkat loop op zich. Zo kunt u blessurevrij en veilig deelnemen aan deze gezellige loop. Ook op de avond zelf staan zij voor en na de loop weer voor u klaar voor advies bij blessures of klachten.

Fysiotherapie Kollum-Grijpskerk  heeft elke maandag een gratis inloopspreekuur om 17.00 uur op locatie Fit Now! (Sjoerdaweg 6), waar u vragen kunt stellen over uw trainingsschema, looptechniek en evt. klachten bij de voorbereiding op deze loop.  Ook voor andere klachten kunt u op het gratis spreekuur terecht. Uw klachten worden onderzocht door een ervaren sportfysiotherapeut die u voorziet van een passend advies. U kunt zo binnenlopen maar als u belt of mailt wordt er tijd voor u gereserveerd.

Bent u beginnend of ervaren loper en op zoek naar tips of adviezen voor het verbeteren van uw prestaties? Of heeft u klachten of terugkerende blessures tijdens het hardlopen? Sportfysiotherapeut (Msc.) Klaas Korf is gespecialiseerd in het doen van een hardloopanalyse. Tijdens deze analyse wordt uw hardlooptechniek middels videobeelden geanalyseerd. Vervolgens kan er  een op maat gemaakt trainingsschema, met hardloop specifieke oefeningen,  ontwikkeld worden om u te helpen uw prestaties te verbeteren en kans op blessures te verkleinen. Het is aan te raden om op tijd met deze voorbereiding te starten, u kunt zich nu al aanmelden.

Voor meer informatie over onze diensten of het laten doen van een hardloopanalyse kunt u contact opnemen met: Fysiotherapie Kollum-Grijpskerk, De Anjen 2 te Kollum.

De kosten voor de hardloopanalyse bedragen €44,70. Wanneer er een medische indicatie is, worden deze kosten door de zorgverzekeraar vergoed, wanneer u voor fysiotherapie verzekerd bent.

Op werkdagen  kunt u  tussen 8 en 11.30 uur met de praktijk bellen voor een afspraak op telefoonnummer 0511-451400 of mailen naar info@fysiokollum-grijpskerk.nl

Voor nadere informatie zie ook Fysiotherapie Kollum – Grijpskerk (fysiokollum-grijpskerk.nl)

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *