Praktijk voor Fysiotherapie Kollum-Grijpskerk doet weer mee

Voor de deelnemers aan de Kollumerkatloop heeft de Praktijk voor Fysiotherapie Kollum-Grijpskerk de sportmedischebegeleiding ook dit jaar weer op zich genomen zodat u blessurevrij en veilig deel kunt nemen aan deze gezellige loop. Op de avond zelf staan ze voor en na de loop weer voor u klaar voor advies en om blessures of spierpijnen te laten behandelen of beoordelen.

De  Praktijk voor Fysiotherapie  Kollum-Grijpskerk  heeft elke maandag gratis inloopspreekuur om 17.00 uur, waarop u vragen kunt stellen over de problemen/klachten die u heeft, bijvoorbeeld bij de voorbereiding van deze loop.  Maar ook voor andere klachten kunt u op het gratis spreekuur terecht. Uw klachten worden onderzocht door een van het team van fysiotherapeuten die u dan een passend advies kunnen geven. U kunt zo binnenlopen, maar als u belt wordt er tijd voor u gereserveerd.

Dit jaar wordt er een loopgroep gevormd voor mensen die ten gevolge van een blessure of doorgemaakte ziekte, niet zomaar durven te beginnen met hardlopen, maar ook graag eens mee zouden willen doen aan een loop als de Kollumerkatloop. Onder leiding van deskundige en ervaren fysiotherapeuten wordt  getraind met aandacht voor schoeisel, hardlooptechniek en kracht- en lenigheidsoefeningen. Een aanrader voor iedereen die verantwoord wil beginnen met hardlopen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Praktijk voor Fysiotherapie Kollum-Grijpskerk

De Anjen 2 te Kollum

Op werkdagen  kunt u  met de praktijk bellen voor een afspraak op telefoonnummer 0511-451400.

Voor nadere informatie zie ook  www. fysio-manueeltherapie.nl

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *