Het goede doel voor 2024 : Fonds Gehandicaptensport

Ook voor 2024 hebben we vanuit de organisatie gekozen voor het goed doel Fonds Gehandicaptensport. Dat wordt al weer de derde keer op rij. Vorig jaar hebben wij een bedrag van 2.000 Euro over gemaakt naar Fonds gehandicaptenzorg. Dit was de opbrengst van de loop in 2023.

Fonds Gehandicaptensport
Er zijn in Nederland 1,7 miljoen mensen met een handicap. Voor deze mensen is sporten niet altijd vanzelfsprekend. Fonds Gehandicaptensport maakt daarom samen, als één team, mogelijk dat iedereen met een handicap structureel kan sporten. Sport (ver) bindt en raakt. Niemand mag buitenspel staan, en wij stoppen niet voordat we dat gerealiseerd hebben.

Door aandacht te vragen voor de gehandicaptensport en sportieve mogelijkheden te verbeteren voor mensen met een handicap maken we het verschil.

Dankzij donaties en sponsoring kan Fonds Gehandicaptensport financiële ondersteuning bieden aan sportevenementen, sportverenigingen en sportlocaties. Ook blijft Fonds Gehandicaptensport structureel om aandacht voor de sporters met een handicap vragen om zo meer bekendheid, bewustwording en begrip te realiseren voor deze sporters.

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *