Nieuw goed Doel : Fonds Gehandicaptensport

Na jaren van inzet voor “Spieren voor Spieren” hebben we in 2019 vanuit de organisatie gekozen voor een nieuw goed doel en dat is Fonds Gehandicaptensport. Helaas is de Kollumerkatloop in 2020 en 2021 vanwege Corona niet doorgegaan. We hebben echter goede hoop dat we in 2022 de draad weer kunnen oppakken met ons nieuwe goede doel.

Fonds Gehandicaptensport
Er zijn in Nederland 1,7 miljoen mensen met een handicap. Voor deze mensen is sporten niet altijd vanzelfsprekend. Fonds Gehandicaptensport maakt daarom samen, als één team, mogelijk dat iedereen met een handicap structureel kan sporten. Sport (ver) bindt en raakt. Niemand mag buitenspel staan, en wij stoppen niet voordat we dat gerealiseerd hebben.

Door aandacht te vragen voor de gehandicaptensport en sportieve mogelijkheden te verbeteren voor mensen met een handicap maken we het verschil.

Dankzij donaties en sponsoring kan Fonds Gehandicaptensport financiële ondersteuning bieden aan sportevenementen, sportverenigingen en sportlocaties. Ook blijft Fonds Gehandicaptensport structureel om aandacht voor de sporters met een handicap vragen om zo meer bekendheid, bewustwording en begrip te realiseren voor deze sporters.

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *