22 April 2016

De wind door je haar, de frisse lucht, de grond onder je voeten en het gevoel van vrijheid. Lopen door het wijdse landschap van Noord Oost Friesland. Doe mee aan de wedstrijd-/ prestatieloop en ga de strijd aan met de elementen, jezelf en je medelopers. Er zijn weer 2 afstanden te lopen, 6,4 KM en 13,8 KM. Voor de scholieren van de basischolen is er weer een afzonderlijke loop voor de snelste school en de snelste individuele lopers (jongens en meisjes apart).

2 Comments

  • Beantwoorden

   Hallo Femke,

   De route is hetzelfde als voorgaande jaren.
   Een wijziging staat wel op de agenda voor toekomstige jaren.
   Om beter achter de behoeftes van de deelnemers te komen zijn wij een Facebook pagina begonnen.
   Dit maak het voor ons makkelijker om idee├źn te toetsen bij het publiek.

   M.v.g.

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *